Hout Pro + Beurs

In november 2017 heeft Rufast deelgenomen aan de Hout Pro + Beurs. Dit is een beurs voor de houtverwerkende industrie en aanverwante sectoren. De beurs is in het leven geroepen omdat er behoefte was aan een goede vakbeurs voor de professionele houtbewerkingsbranche. Er stonden in 2017 totaal 199 standhouders op de beurs en telde ongeveer 11.800 professionele bezoekers en studenten.

Rufast presenteerde op de beurs onder andere de TackScrew. Dit zijn schroeven op rol die in hout worden geschoten met behulp van een roltacker. Het grootste voordeel van de TackScrew is de verhoogde productiviteit. De TackScrew wordt het meest gebruikt voor het snel maken van tuinschermen, bekistingen en houtconstructies. De schietschroeven zijn echte schroeven en door de torsing en speciale lijmcoat zit de schroef zeer vast. De TackScrew is in meerdere lengtes, dikten en uitvoeringen (RVS en verzinkt, torx en kruiskop) verkrijgbaar.

Naast de TackScrew heeft Rufast op de beurs een verftafel laten zien waar planken mooi zwart geverfd werden. Verder werden paaldragers voor eiken overkappingen, verschillende schotelkopschroeven en de zwarte bevestigingsmiddelen getoond.

Het was een zeer geslaagde en succesvolle beurs. Bedankt voor jullie bezoek!