Geschiedenis

Hoe het allemaal begon..

In 2019 bestaat Rufast® alweer 21 jaar. Met inmiddels 12 medewerkers groeit Rufast® nog steeds. De ambitie om te groeien blijkt al iets van vroeger uit.

In 1998 kreeg de gedachte om een eigen zaak te beginnen vorm en werd het bedrijfje ‘Handelsonderneming Rutec’ geboren met aan huis een kantoortje en werkplaatsje. De zaak met bevestigingsmaterialen werd steeds uitgebreider met mankracht en het brede assortiment. In 2001 werd de naam veranderd in ‘Ruiterman Hechttechniek’. De uitbreiding van het bedrijf ging gestaag door, waardoor een chronisch gebrek aan ruimte het gevolg was. Ruimte die nodig was voor de opslag van alle geimporteerde materialen. Het aantal klanten breidde zich uit, waardoor ook de aanwezige kantoorruimte te klein werd.

En toen..

In de loop van 2005 was er steeds meer de behoefte aan een grotere bedrijfsruimte en werd de stap gezet naar een nieuw pand en weer een nieuwe naam; Rufast®. Het huidige pand heeft uitstekende voorzieningen, van waaruit de klant een nog betere service kan worden geboden. Ook dit pand was inmiddels te klein geworden en het toeval kwam dat het pand ernaast te koop kwam staan. Natuurlijk heeft Rufast® deze kans gegrepen. 

Op dit moment kunnen we onze klanten voorzien van ons brede en ruime assortiment vanuit ons pand op de Vimmerik in Nieuwkuijk, maar binnenkort is het tijd voor de volgende stap. Rufast gaat verhuizen! Wordt vervolgd..