Geschiedenis

Hoe het allemaal begon..

In 2020 bestaat Rufast® alweer 22 jaar. Met inmiddels 12 medewerkers groeit Rufast® nog steeds. De ambitie om te groeien blijkt al iets van vroeger uit.

In 1998 kreeg de gedachte om een eigen zaak te beginnen vorm en werd het bedrijfje ‘Handelsonderneming Rutec’ geboren met aan huis een kantoortje en werkplaatsje. De zaak met bevestigingsmaterialen werd steeds uitgebreider met mankracht en het brede assortiment. De uitbreiding van het bedrijf ging gestaag door, waardoor een chronisch gebrek aan ruimte het gevolg was. Ruimte die nodig was voor de opslag van alle geimporteerde materialen. Het aantal klanten breidde zich uit, waardoor ook de aanwezige kantoorruimte te klein werd.

En toen..

In de loop van 2005 was er steeds meer de behoefte aan een grotere bedrijfsruimte en werd de stap gezet naar een nieuw pand en weer een nieuwe naam; Rufast®. Het pand heeft uitstekende voorzieningen, van waaruit de klant een nog betere service kan worden geboden. Ook dit pand was inmiddels te klein geworden en het toeval kwam dat het pand ernaast te koop kwam staan. Natuurlijk heeft Rufast® deze kans gegrepen. 

15 jaar lang hebben we onze klanten kunnen voorzien van ons brede en ruime assortiment vanuit het pand op de Vimmerik in Nieuwkuijk, maar in 2020 is het tijd geworden voor de volgende stap. Rufast® heeft een nieuw en groter pand laten bouwen waarbij hout en beton zijn gecombineerd, gevestigd op een prachtige locatie aan de A59. Vanuit hier bouwen wij verder aan de toekomst.

Rufast