Accountmanager Rufast BV (m/v)
Regio Randstad, Fulltime

Ben jij de accountmanager die wij zoeken? De vertegenwoordiger die interesse heeft in een (hout)bouw gerelateerde technische branche? Dan ben jij als vertegenwoordiger bij Rufast meer dan welkom!

WIE

Als accountmanager met een afgeronde MBO+/HBO opleiding verkoop je een kwalitatief hoogwaardig product en adviseer je klanten in hun dagelijks werk met technisch innovatieve oplossingen. Klantgerichtheid is jou niet onbekend en je voelt kriebels in je buik bij het sluiten van een mooie deal! Als een klantbezoek tot niets leidt, motiveer jij jezelf om vol goede moed bij een andere klant naar binnen te stappen.

WAT

Je bent vroeg uit de veren om onze producten en oplossingen te verkopen aan nieuwe en bestaande klanten. Je werkt nauw samen met verkoop binnendienst, je maakt je eigen planning en prijzen, belt voor afspraken en loopt regelmatig bij nieuwe prospects binnen. Je bent in staat onze producten en diensten uit te leggen aan onze klanten en zet dit kracht bij met folders en. Iedere dag is anders, iedere klant is anders. Jij vertegenwoordigt het Rufast® merk en brengt de service en toegevoegde waarde die daarbij hoort.

WAAR

Het is een pré wanneer je woonachtig bent in regio randstad. Als het “gezicht” van Rufast® kom je op verschillende plaatsen in je werkgebied (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht) en ben je het aanspreekpunt voor prospects en klanten.

WAT BIEDEN WIJ

  • Vrijheid in je functie
  • Klein team met korte lijnen
  • Marktconform basissalaris
  • Onkostenvergoeding
  • Auto, laptop, Ipad, telefoon
  • Contract met zicht op vast dienstverband
  • Gunstige pensioenvoorziening


WIE ZIJN WIJ

Rufast BV is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf van bevestigingsmaterialen; schroeven, spijkers, nieten en de bijbehorende (pneumatische) apparaten. We zijn een totaalleverancier in diverse branches met ambitieuze doelstellingen waar het gaat om het beter kunnen bedienen van onze (lokale) klanten.

Stuur je CV en motivatie naar iris@rufast.nl, met als onderwerp vacature accountmanager.

Rufast BV
Hoogpoort 5
5253 RN Nieuwkuijk
073-6330300

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.